Κριός

Σήμερα ο Ήλιος στο ζώδιό σου δεν «σηκώνει» ανευθυνότητες και σου ζητά να πάρεις την κατάσταση πολύ στα σοβαρά και να μην παραβείς κανόνες. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς, ενώ αν σου προταθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να «σε χώσουν». Από την άλλη πλευρά μπορείς να προσφερθείς για να εμψυχώσεις πρόσωπα που περνούν δύσκολα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου εξασφαλίζει όσα ακριβώς χρειάζεσαι για το «ζην» και το «ευ ζην»!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Αν και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να… τεμπελιάσεις και να χαρείς τα όσα έχεις, ο Κρόνος στον Υδροχόο σου προσθέτει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να αναζητήσεις την μέση οδό αλλά και να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», χωρίς να λάβεις μια ξεκάθαρη διαβεβαίωση ότι πρώτον θα αμειφθείς για αυτά και δεύτερον ότι θα έχεις το γενικό κουμάντο. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να τηρήσεις σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Κρόνος στον Υδροχόο πηγαίνει… ασορτί με τα περιοριστικά μέτρα, αφού βάζει στο «στόχαστρο» τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνεις παρανομίες, παραβιάζοντας την όποια απαγόρευση, αφού θα το… πληρώσεις! Από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει και κίνητρο για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη αλλά μέχρι εκεί που «σε παίρνει». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου «αποδεικνύει» ότι οι μοναχικές στιγμές έχουν και τα καλά τους.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα