Κριός

Με την Νέα Σελήνη να τονίζει τους οικογενειακούς δεσμούς και να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και «αναζητητή» της αγκαλιάς, μπορεί να χάσεις κάτι από τον δυναμισμό σου, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η. Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και ζητήματα της Παράδοσης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο κι «έξω καρδιά», κάτι που με την σειρά του θα δώσει νέα πνοή στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ «αβανταδόρικη» πρόταση συνεργασίας . Παράλληλα, η Νέα Σελήνη σε οδηγεί σε ένα… μυστικό μέρος, γεμάτο μυστικά και αναμνήσεις, ενδέχεται όμως να κυριαρχηθείς και από «ανεξήγητες» τάσεις ενδοσκόπησης που θα σε φέρουν σε συναισθηματική αδυναμία. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να συγκινηθείς υπέρ το δέον από όσα θα βιώσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια «κοινότητα» που έχει ως αντικείμενό της την διατήρηση της Παράδοσης ή την προάσπιση των πατροπαράδοτων θεσμών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να… αδιαφορήσεις για όλα αυτά και να απολαύσει υπηρεσίες ευεξίας, αφήνοντα κατά μέρος καθήκοντα, υποχρεώσεις και κάθε τι το στενόχωρο. Μπορείς ακόμη να παραγγείλεις διαδικτυακά, ρούχα και αξεσουάρ της αρεσκείας σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα