Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Έριδος σου ζητά να επιστρατεύσεις τια αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη… υπομονή απέναντι σε ανταγωνιστές που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, δρώντας μάλιστα αυθαίρετα. Παράλληλα μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου για τον τρόπο που κινείται. Επιπλέον… ξανασκέψου την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Έριδος μπορεί μεν να συμβάλλει στην απόκτηση γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά και σε λεκτικούς ή νομικούς διαξιφισμούς στον χώρο της εργασίας σου, που «απειλούν» να πάρουν έκταση αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου. Επιπλέον, πρόσεξε πολύ στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος ή… συναπαντήματος με ιούς! Παράλληλα, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου, ειδικά αν κάποιος άλλος «φροντίζει» για σένα, χωρίς… εσένα!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Έριδος σε θέλει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές, είτε για να αποκομίσεις ένα «τρανταχτό» κέρδος, πιάνοντας μια ευκαιρία «από τα μαλλιά»! Επιπλέον όμως, μια φιλία σου δοκιμάζεται, είτε λόγω επιλογών, είτε εξ αιτίας ενός σοβαρού θέματος υγείας. Παράλληλα, αν έχεις «παρτίδες» με συγγενείς ή ανοικτό κάποιο νομικό θέμα μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου κυριαρχούν οι υπονομεύσεις και η «βρωμιά».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα