Κριός

Έστω κι αν σε πρώτη φάση υπάρξει μια κάποια αναταραχή, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σου ανάβουν το πράσινο φως για να πετύχεις κάτι σπουδαίο και να φτάσεις τις επιδόσεις σου στον… θεό! Εξ άλλου το ταλέντο σου στα ξεκινήματα είναι δεδομένο και δεν μένει παρά να το αποδείξεις στην πράξη, αναλαμβάνοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στα πράγματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο λειτουργεί ως «τροφοδότης λογαριασμός» για τα οικονομικά σου, συμβάλλοντας στην κάλυψη πολλών από τις άμεσες ανάγκες σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο κόπο αφού όλα είναι θέμα τύχης!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σέρνει τον χορό των επιτυχιών, να ελπίζεις λοιπόν στο καλύτερα και βέβαια μην διστάσεις να ζητήσεις μια χάρη, αφού θα εκπληρωθεί άμεσα. Όσο για τις όποιες δυσκολίες, ας… περιμένουν, αφού σήμερα κυριαρχούν οι εύκολες ή «τυχερές» λύσεις. Παράλληλα, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω δρομολογούν άμεσες εξελίξεις σε σχέση με την επιμόρφωση σου, ενώ στο «μενού» συμπεριλαμβάνεται και ένα «άνοιγμα» στο εξωτερικό. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποια νομική υπόθεση θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις το καλύτερο για σένα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Αν αγχώνεσαι από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και επιζητάς μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου, ο Άρης και ο Δίας στον Αιγόκερω σου δίνουν την ώθηση και την τύχη για να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνουν κι από πάνω! Πρόσεξε όμως μήπως ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου, απλά και μόνο για «να βγάλεις τα απωθημένα σου». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου αποκαλύπτει προσωπικά μυστικά, ενώ θα σου προσφέρει και περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και χαλάρωση. Μην το παρακάνεις μόνον με το φαγητό ή με άλλου είδους καταχρήσεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα