Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας, ενώ αναπαράγει και παρασκηνιακές καταστάσεις στα προσωπικά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί πρωτοβουλίες αλλά και ξεκαθαρίσματα στην καριέρα σου και στην δεύτερη περίπτωση, εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση. Είναι ακόμη πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους αλλά δεν έχουν και τόσο «καθαρά» τα χέρια τους.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως απλά να τον/την βγάλεις από την ζωή σου. Ακόμη ενδέχεται να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, διαπιστώνοντας ότι άλλη είναι η «βιτρίνα» κι άλλη η ουσία. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε φέρνει προ τετελεσμένων και είτε θα… πάρεις των ομματιών σου και θα ξεκόψεις από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν είτε θα συμμετάσχεις σε διαδικασίες που σε ωφελούν μεν αλλά ταυτόχρονα σε θέτουν υπό «ομηρία». Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο χρηματοπιστωτικά θέματα κι από την μια πλευρά μπορείς να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, από την άλλη όμως πρόσεξε μήπως γίνεις στόχος των… κακών! Επιπλέον, μην παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τα παίξεις όλα για όλα αφού το παιχνίδι είναι «στημένο».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα