Κριός

Όσον αφορά στην καριέρα σου, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον Αιγόκερω σε φέρνει σε συνεννοήσεις προκειμένου να διευκρινιστούν οι υποχρεώσεις σου και να μην γίνεις το παιδί για όλες τις δουλειές. Επιπλέον, μια συνεργασία μπορεί να σε προωθήσει, αρκεί φυσικά να μην κάνεις… μόνο του κεφαλιού σου! Με τα εργασιακά σου ασχολείται και η Σελήνη στην Παρθένο ζητώντας μια στοιχειώδη οργάνωση και ιεράρχηση για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Παράλληλα όμως ο Χείρωνας στο ζώδιό σου «φορτώνει» σε συναίσθημα και μπορεί να έχεις κάποιο ξέσπασμα.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Μια ρύθμιση ή σύμβαση φαίνεται να βάζει τέλος σε μια περίοδο αβεβαιότητας και άγχους και μπορείς πλέον να κοιμάσαι ήσυχος ή πιο σωστά να αφοσιωθείς στα όσο ωραία σου φέρνουν η Σελήνη και η Αφροδίτη στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, γιατί και η διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα. Έχεις λοιπόν εξασφαλισμένες τις ισορροπίες σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σου, όχι όμως και σε εκείνον που σε ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλους. Γιατί «παιχνίδι» στα οικονομικά σου κάνει ο Άρης, που σήμερα όλο και κάτι θα προσπαθήσει να σου… αρπάξει στη ζούλα!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί… ακραία συναισθηματικά φαινόμενα και όσο πιθανό είναι να «ταυτιστείς» με κάποιον/α, άλλο τόσο είναι να «πλακωθείτε», ίσως μάλιστα να συμβούν και τα δύο διαδοχικά με το ίδιο πρόσωπο. Εδώ θα έλεγα πως χρειάζεσαι περισσότερη λογική αλλά μάλλον λείπει σε ταξίδι και δεν θα σου κάνει τη χάρη! Ωστόσο σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα διαμορφώνεται μια βατή κατάσταση κι εσύ μπορείς να εξασφαλίσεις τις εγγυήσεις που θέλεις και μάλιστα με επίσημο τρόπο. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ανακατατάξεις στον χώρο σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα