Κριός

Με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να καρπωθείς τα καλά των εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα αλλά και η ίδια η ζωή. Πάρε λοιπόν την ευκαιρία που σου δίνεται, αφήνοντας κατά μέρος υπεκφυγές και αναβολές. Επιπλέον μπορεί να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος και τελικά όλα συνηγορούν στο να πετύχεις, είτε διαθέτεις τα κατάλληλα προσόντα, είτε… όχι! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ θα υπάρξουν και κάποια «τυχερά» που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα μεγάλο όσο και ευχάριστο ταξίδι ή τουλάχιστον μια διασκεδαστική έξοδο, ενώ ευνοείται και η απόκτηση ενός νέου μέσου. Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα εξελίσσεται υπέρ σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου διεκδικείς βάσιμα τον τίτλο του/της ευνοουμένου/ης της περιόδου και συνδυάζοντας την τύχη σου με την γοητεία που ασκείς στους άλλους, μπορείς σίγουρα να πετύχεις πολλά. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με άτομα που διαθέτουν οικονομικό κύρος ή απλά την διάθεση να σου κάνουν όλα τα χατίρια. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου εξυπηρετεί τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι που θες πολύ. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις και στα εργασιακά σου, αν λοιπόν νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα σου έχει φέρει η ζωή, το τελευταίο διάστημα, μην… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλυφθούν προσωπικά μυστικά και παραλειπόμενα, ίσως όμως να βγουν στην φόρα και κάποια δικά σου προσωπικά δεδομένα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα