Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σηματοδοτεί έναν απολογισμό στα πεπραγμένα σου ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων κάτω από πίεση. Αν όμως αποπειραθείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις προβεί στις αναγκαίες διορθώσεις, το πιθανότερο είναι να «κολλήσεις», εξ αιτίας της ανεπάρκειάς σου ή κάποιων «άτυχων» συγκυριών που δεν ορίζεις εσύ. Όσο για τον ελεύθερο χρόνο σου, μάλλον πρέπει να περιμένει μέχρι να τελειώσει το «πήξιμο»!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου αφού πρώτα ενημερωθείς για τιμές, προσφορές κλπ, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα «βολοδέρνεις» μέχρι να διαπιστώσεις ότι έκανες τη… λάθος επιλογή! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες, πολύ περισσότερο που σε περιμένει ένας σχετικά μεγάλος φόρτος εργασιών, τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά σου. Επιπλέον οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι της ταλαιπωρίας, ειδικά αν δεν προνοήσεις για κάποια πράγματα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να αναλάβεις διαμεσολαβητικό ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις, καλό είναι όμως να στοχεύσεις στην ουσία κι όχι μόνον στα… παραλειπόμενα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής». Επιπλέον, αναμένεται να στριμωχτείς και σε οικονομικά θέματα, όπου απαιτείται λιτότητα!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα