Κριός

Ναι, ο χαρταετός σου θα πάει ψηλότερα από όλους –σκέτος πύραυλος θα γίνει– πρόσεξε όμως μήπως σε,… σηκώσει κι εσένα μαζί του! Κατά τα άλλα, με τον Ουρανό να επηρεάζει τα οικονομικά σου είναι πιο πιθανό να ευνοηθείς, εκεί που όλοι σε έχουν «καταδικασμένο/η», παρά σε μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση, αφού θα «σκοντάψει» σε αστάθμητους παράγοντες. Ίσως μάλιστα να έχεις και έξτρα παροχές ή ένα απρόσμενο κέρδος, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις και κάτι σπάνιο. Επιπλέον όμως στην ζωή σου, δρουν άτομα με ακραίες αντιλήψεις και πρόσεχε μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Αντί για χαρταετό πέτα… αεροπλανάκι, μπορείς όμως να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου και σε οποιοδήποτε extreme sport αντί να περιδρομιάζεις καλαμαράκια και χαλβάδες. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου βλέπεις, τείνει να ανατρέψει πολλές από τις σταθερές σου μέσα από «απίστευτες» ή έκρυθμες καταστάσεις, ίσως όμως να είσαι κι εσύ που θα κάνεις την… έκπληξη και θα «τρελάνεις κόσμο» με τις επιλογές σου, είτε σε προσωπικά, είτε σε επαγγελματικά ζητήματα. Επιπλέον, την ίδια στιγμή που θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν υπολόγιζες, ένας «δικός σου» άνθρωπος θα επιδείξει μια αδικαιολόγητη αδιαφορία.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο χαρταετός σου απειλείται άμεσα από κενά αέρος ή ένα σαμποτάζ από τον ζηλιάρη γείτονά σου, που θα του κόψει την ουρά, ίσως όμως και να καταρριφθεί από πουλί, που τον πέρασε για μεζέ. Κατά τα άλλα, με τον Ουρανό στον 12ο ηλιακό οίκο σου δρομολογούνται παρασκηνιακές και αιφνιδιαστικές ενέργειες στην εργασία σου, μάλλον όμως θα επωφεληθείς από αυτές, καταλαμβάνοντας μια θέση που… άδειασε, συν τα προνόμιά της. Επιπλέον όμως, έχε τον νου σου σε ότι… πετάει και μπορεί να σου προκαλέσει ζημιά αλλά και σε τυχόν «τσιμπήματα» στην καρδιά ή αρρυθμίες στο κυκλοφορικό σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα