Κριός

Ο Δίας στον Αιγόκερω συμβάλλει στην επαγγελματική πρόοδό σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να απευθυνθείς σε μεγαλύτερο κοινό, θα έχεις την ανταπόκριση που ζητάς κι ακόμη περισσότερη. Παράλληλα και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανοίγει δρόμους και «πόρτες», με μόνη σου… υποχρέωση να υποστηρίξεις με την σειρά σου τις ευκαιρίες που σου δίνονται, είτε μέσα από δικές σου δράσεις, είτε στις συνεργασίες σου. Μπορείς βέβαια απλά να περάσεις όμορφα, έστω κι αν ξοδέψεις κάτι παραπάνω.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει περισσότερες ευχάριστες ή ξένοιαστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα αξέχαστο ταξίδι. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις κάποιο «χαρτί» ή να αποβεί υπέρ σου μια νομική υπόθεση, ενώ έχεις να λαμβάνεις και μέσω της εύνοιας ενός συγγενικού σου προσώπου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει μια «τυχερή» πρόοδο στα εργασιακά σου και δεν χρειάζεται να επιλέξεις έναν δύσκολο δρόμο από την στιγμή που σου προσφέρεται ο εύκολος. Πρόσεξε μόνον μην παρεκκλίνεις πολύ στην διατροφή σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις, κάπου θα… βρεις, φρόντισε μόνον να μην προχωρήσεις σε έναν άσκοπο δανεισμό και σε αχρείαστες σπατάλες . Επιπλέον, οι όποιες επενδυτικές βλέψεις σου θα στεφθούν με επιτυχία, ενώ έχεις «άστρο» και στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σου φέρνει πολλές νέες και διασκεδαστικές γνωριμίες, με μια από αυτές να ξεχωρίζει, προσφέροντάς σου λύσεις και διεξόδους σε ότι σε απασχολεί. Ίσως πάλι να επωφεληθείς από τις επιτυχίες φίλων.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα