Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σου δίνει την αναγκαία όρεξη και ορμή για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε δυσκολία και να πετύχεις πράγματα με την αξία σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φορτώνει με υπευθυνότητες, οι οποίες μάλιστα σου εμφανίζονται ως «μονόδρομος» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Και είτε τα ζήτημα αφορά στην οικογένειά σου, είτε στην καριέρα σου, εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, στους άλλους πριν τους… ανοίξει η όρεξη και σε βάλουν στην πίεση, ποντάροντας στο φιλότιμό σου
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σου υπενθυμίζει ότι έχεις φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που θέλουν και μπορούν να σου προσφέρουν συμπαράσταση αλλά και λύσεις σε ότι σε βασανίζει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει αξιοσημείωτες έρευνες και αποκαλύψεις-εκμυστηρεύσεις ξεδιαλύνοντας άγνωστες πτυχές των πραγμάτων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια κακά συναπαντήματα στο διάβα σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, ενώ αν υπάρξει κάποια εμπλοκή με γείτονα ή συγγενή, να είσαι μεν συμβιβαστικός όχι όμως να σε «καβαλήσουν» κιόλας!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Ήλιου-Άρη ανοίγει «πόρτες» στην καριέρα σου κι επειδή «ο τολμών νικά» είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια προσπάθεια που θα σου αποφέρει αναγνώριση αλλά και την πεποίθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις όσο ψηλά κι αν μπει ο «πήχης». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα