Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά το αδιαμφισβήτητο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, κάτι που σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να σου έρθουν όλα πιο βολικά. Επιπλέον η Δήμητρα στον Υδροχόο σου απονέμει… τιμές στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, δρομολογώντας άμεσα τα σχέδιά σου και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η δυναμική σου δεν έχει… αντίπαλο! Αν όμως θελήσεις να πάρεις την ρεβάνς για μια υπόθεση του παρελθόντος, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Κριό σου δίνει το έναυσμα για να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, βελτιώνοντας είτε την σωματική, είτε την ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο σε βοηθά να αναδείξεις το έργο και την προσωπικότητά σου, ενώ φέρνει και μια επίσημη επιβεβαίωση της υπεροχής σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σου δίνει επιπλέον κίνητρα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επιμόρφωσή σου, ενώ είναι πιθανό να κάνεις κάποια ταξίδια-αστραπή, ανοίγει ωστόσο και κάποιες νέες «παρτίδες» σε νομικά θέματα και στις σχέσεις σου με συγγενείς,
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στον Κριό κάποια πράγματα θα «τρέξουν» πολύ πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, μέσω φίλων ή μιας συλλογικότητας, γι’ αυτό «ανοίξου» κοινωνικά. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Υδροχόο σου δίνει «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ρισκάρεις προκειμένου να καλύψεις άμεσα το οικονομικό πλάνο σου και κατ’ επέκταση να εκπληρώσεις «επιτακτικές» ανάγκες ή επιθυμίες. Μην σου μπουν ωστόσο ιδέες περί… χρόνιας αποταμίευσης, αφού αν πας να «τα κάνεις μασούρι», η ζωή θα βρει τον τρόπο να σε «ξαλαφρώσει»!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα