Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει «ανωμαλίες» και παρεξηγήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλους/ες εκείνους/ες που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, η σύναψη μιας νέας συμφωνίας δεν θα έχει καλή εξέλιξη κι από πλευράς σου το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να εξασφαλιστείς σε έναν μίνιμουμ βαθμό για την περίπτωση που κάτι θα «στραβώσει». Κατά τα άλλα όμως με τον Δία στον 10ο ηλιακό οίκο σου και τα τυχερά σου θα τα έχεις και θα διασκεδάσεις, αρκεί να μην κλείσεις τα μάτια στην εύνοια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες, εκτονώνοντας την περίσσια ενέργειά σου, καλό είναι όμως να τηρήσεις την δεοντολογία, ώστε η αναστάτωση που θα προκληθεί στον χώρο της εργασίας σου να μην έχει εσένα ως πρώτο… θύμα! Επιπλέον πρόσεξε τι τρως και πίνεις για να μην ταλαιπωρηθείς από πεπτικές διαταραχές. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να περάσεις όλη σου την ημέρα «σουλατσάροντας» και μιλώντας για διάφορα ζητήματα σοβαρά και… μη!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό απελευθερώνει το συναίσθημα και τις επιθυμίες σου, ίσως όμως να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και να αναδείξει ένα ευαίσθητο ζήτημα ενός αγαπημένου σου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση η «ζωντάνια» που νοιώθεις μπορεί να έχει μεικτό «πρόσημο». Παράλληλα, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σου φέρνει μεν επιπλέον έσοδα ή παροχές, που όμως αναμένεται να εξανεμίσεις σε… χρόνο dt, προκειμένου να αποκτήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς ή «σου γυαλίζουν». Μπορεί ωστόσο και να σου δωρίσουν κάτι σημαντικό ή να επωφεληθείς από κεράσματα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα