Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αναπροσαρμογή σε περιουσιακά ή οικογενειακά θέματα, Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες κι αν σου κτυπήσει κάποιος/α άγνωστος/η την πόρτα, μην ανοίξεις! Από την άλλη πλευρά θα έχεις την ευκαιρία να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σου κάνει πια, ανανεώνοντας τον χώρο σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου να σου φέρνει κακές παρέες, η ημέρα δεν προσφέρεται για να ενταχθείς σε μια ομάδα, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη. Μπορεί ακόμη να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Επιπλέον, κάτι άσχημο συμβαίνει στο συγγενικό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά όμως, ασκώντας το ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα φτάσεις σε κρυμμένες αλήθειες. Παράλληλα με τον Ήλιο στον 10ο ηλιακό οίκο σου, εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι το ότι όλα εξαρτώνται από τις καλές ή όχι διασυνδέσεις σου με κρυφά κέντρα εξουσίας, αφού αυτές θα κρίνουν το αν θα θριαμβεύσεις ή θα καταποντιστείς!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να μην «πας γυρεύοντας» στα οικονομικά σου, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει, ίσως όμως κι εσύ μπεις στον πειρασμό να εκμεταλλευτείς κάποιες «άκρες» που έχεις στην νύχτα ή την παρανομία, για να επωφεληθείς σε βάρος άλλων. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί το κλείσιμο μιας νομικής υπόθεσης, όπως κι αν γίνει αυτό, ενώ στα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι να αποφύγεις το άγνωστο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα