Κριός

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε ωθεί να μυηθείς σε νέες γνώσεις, υπάρχει ωστόσο και η πιο εξωστρεφής απόδοσή της ενέργειάς της με μετακινήσεις-αστραπή αλλά και καβγάδες με άτομα που «σου μπαίνουν στο ρουθούνι»! Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού καλείσαι να υιοθετήσεις μια «παράξενη» ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά και τα οικονομικά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, ώστε να εκμεταλλευτείς την όποια ευκαιρία, που θα σου παρουσιαστεί. Πρόσεξε ωστόσο, μήπως πάθεις κάποια ζημιά από την δράση περιθωριακών στοιχείων. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού έρχονται καταστάσεις που θα σε εκπλήξουν τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Φαίνεται μάλιστα πως μια νέα όσο και «παράδοξη» φιλία κτίζεται, παρά τις εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ακόμη και ηλικίας.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η αντίθεση Σελήνης-Άρη σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς αλλά και παρεμβάσεις άλλων στην ζωή σου, με συνέπεια να «ανάψουν τα αίματα», ίσως μάλιστα να διακοπεί μια σχέση ή συνεργασία σου. Συνάμα όμως, θα βρεις και συνοδοιπόρους που θα σε ενθουσιάσουν και που μαζί τους θα πετύχεις έναν ή περισσότερους από τους άμεσους στόχους σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού αναμένονται αλλαγές στα εργασιακά και την καριέρα σου και δεν έχεις παρά να «ενδώσεις» σε αυτές, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να εκπλαγείς δυσάρεστα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα