Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου τα βρίσκει… ολίγον μπαστούνια κι από πλευρά σου θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να μην «τα σπάσετε» τελείως. Επιπλέον κάτι στενόχωρο μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά αλλά σύντομα θα ανανήψεις. Και σε αυτό θα συμβάλλει ο Άρης από τον Τοξότη, που παίρνει… φόρα για να τα «σαρώσει» όλα στο πέρασμά του αλλά ως συνήθως μαζί με τα ξερά καίει και τα χλωρά, ενώ μπορεί εύκολα να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, η πιθανότητα ενός ατυχήματος είναι ενισχυμένη γι’ αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου απαιτεί να κόψεις ταχύτητα στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου και να επικεντρωθείς στο «μέσα σου» αλλά και σε κάποια ζητήματα υγείας, που σήμερα βρίσκονται σε… έξαρση! Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κόψεις μια κακή συνήθεια. Επιπλέον, μπορεί να αντιληφθείς παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει οικονομικές διαφωνίες και διεκδικήσεις με ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου κι αν δεν μπει κάποιο μέτρο, η κατάσταση μπορεί να φτάσει στα άκρα. Επιπλέον όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια καλή «μπάζα».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει προβληματισμούς για το κατά πόσον κάποια άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, έχουν θέση στην ζωή σου, ίσως όμως και να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός ανθρώπου που εκτιμάς. Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κρίνεται σήμερα ως ασύμφορη. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει προστριβές με γνωστούς/ες και συνεργάτες, ίσως μάλιστα το κλίμα να δυναμιτιστεί από αυθαιρεσίες και «μαγκιές», που δεν έχουν θέση σε μια σχέση που θέλει να λέγεται ισότιμη. «Παίζει» ακόμη μια νομική εμπλοκή.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα