Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει άλλον «αέρα» και παρά τις διαρκείς μεταπτώσεις στην διάθεσή σου, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κατακτήσεις νέους στόχους και να ορίσεις νέα ξεκινήματα. Και βέβαια πάνω στην φούρια σου μπορεί να εκνευρίσεις και κάποιους/ες, να φοβάσαι ωστόσο τα «σιγανά ποτάμια», αφού ο Ερμής στον Υδροχόο σου φέρνει άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα όμορφα, ενώ την ίδια στιγμή διαδίδουν «ψιθύρους» για σένα. Κι επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, πρόσεξε μήπως άθελά σου γίνεις το «πιόνι» σε μια δολοπλοκία ή κατηγορήσεις άδικα κάποιον/α.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Κριό η μέρα προσφέρεται κυρίως για να διευθετήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, σίγουρα όμως υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που σε… περιμένει για να το διερευνήσεις! Το κακό βέβαια είναι ότι πολλές από τις πληροφορίες που σου δίνονται είναι fake ή εντελώς άστοχες, οπότε κι εσύ μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο σπέρνει στο διάβα σου άτομα που είναι άλλο από αυτό που δηλώνουν, ίσως μάλιστα να σου φουσκώσουν τα μυαλά με δήθεν προοπτικές και αν τύχει να σε πείσουν, μπορεί να την πατήσεις άσχημα στην συνέχεια.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σου φέρνει νέες γνωριμίες, ενώ κι εσύ έχεις την τάση να λειτουργήσεις πιο ομαδικά, μέχρι τουλάχιστον να προκύψουν εγωισμοί και ανταγωνισμοί για το ποιος/α έχει «το πάνω χέρι»! Καλύτερα λοιπόν να θέσεις πιο βραχυπρόθεσμα πλάνα στις επιδιώξεις σου, ώστε να μην προλάβουν να αναπτυχθούν τα «ζιζάνια» στις παρέες σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε φάση «παραμυθιάσματος» και μένει να διαπιστωθεί ποιος είναι ο καλύτερος ψεύτης! Όσον αφορά δε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα