Κριός

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέες φιλίες και νέα ενδιαφέροντα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια ομάδα με σκοπό να οργανωθεί ένα πρωτοποριακό project. Παράλληλα βέβαια κάποιος/α από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να «τσινίσει», επειδή τον/την παράτησες και τρέχεις αλλού! Κατά τα άλλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να πέσεις με τα μούτρα σε διαβάσματα και μελέτες, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου φαίνεται να υπάρχουν λάθη και αστοχίες, γι’ αυτό μην… φορτσάρεις και τόσο! Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου έχει κρυφές παραμέτρους που καλό είναι να γνωρίζεις.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει τις αλλαγές σε πρώτο πλάνο κι εσύ δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς σε αυτές, είτε αφορούν στην καριέρα σου, είτε σε κάποια κεντρική στόχευσή σου. Επιπλέον φαίνεται να υπάρχει ένα γύρισμα της τύχης, κάτι που θα σε ευνοήσει αν βρίσκεσαι σε αδιέξοδο και περιμένεις «κάτι» να δώσει λύσεις. Αν όμως είσαι «ασφαλής» και τακτοποιημένος/η, τότε σε περιμένει μια αρνητική έκπληξη. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, είναι προτιμότερο όμως να πας πάσο, αφού κάτι «ύποπτο» συμβαίνει. Επιπλέον, έχε τον νου σου στα «αρπακτικά».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να «απλώσεις» κι άλλο τις δραστηριότητές σου κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σχετίζονται με αυτές. Μέσα στα «τρεξίματα» βέβαια θα μάθεις και καινούρια πράγματα, ενώ μια είδηση που θα λάβεις μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη βάζει ζήτημα αξιοπιστίας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που στην καλύτερη περίπτωση «βαδίζουν στο πουθενά», ενώ στην χειρότερη αποτελούν μια παγίδα για σένα και πεδίο δόλιων χειρισμών. Επιπλέον, μπορεί να αρρωστήσει ένας δικός σου άνθρωπος.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα