Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ανακατατάξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα έλεγα μάλιστα επί το… συντηρητικότερο, που σημαίνει ότι θα χρειαστεί κι εσύ να υποχωρήσεις σε κάποιες από τις απαιτήσεις σου, ώστε να επέλθει μια συμφωνία. Ίσως πάλι να στερηθείς κάποιον/α για λόγους ανωτέρας βίας. Παράλληλα, ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να απευθυνθείς σε έναν πρεσβύτερο, που γνωρίζει πολλά περισσότερα από σένα. -  Επιπλέον, επαναφέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος, ενεργοποιώντας και την δική σου τάση να εντρυφήσεις σε αυτό.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει έναν αυξημένο φόρτο εργασιών, που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η για αρκετές ώρες, ίσως μάλιστα να αναλάβεις και υποχρεώσεις άλλων που αδυνατούν να ανταποκριθούν σε αυτές. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση η αργή μεθοδολογία σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η. Παράλληλα βέβαια μην αμελήσεις να φροντίσεις και για την σωματική ή ψυχική ευεξία σου, ειδικά εκεί που έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Μάλιστα, ο Χείρωνας στον Κριό θα συνδράμει με παραδοσιακές συνταγές και… ξεματιάσματα! Επιπλέον, μπορεί να εντρυφήσεις σε αρχαία συγγράμματα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ζυγό ανακινεί συναισθηματικά ζητήματα και φαίνεται πως οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα περνούν σε πρώτο πλάνο, είτε πρόκειται για τα παιδιά σου, είτε για κάτι αμιγώς αισθηματικού χαρακτήρα. Κι αν τύχει να προκύψουν αναμπουμπούλες ή γκρίνιες, από την πλευρά σου δείχνει σκόπιμο να ακολουθήσεις μια κατευναστική πολιτική, έχοντας ως κύριο «όπλο» την αγκαλιά σου κ όχι τόσο το… μπλα-μπλα! Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σου γνωρίζει κόσμο που κατέχει ιδιαίτερα μυστικά της Παράδοσης, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις κι εσύ σε μια κοινότητα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα