Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε κάνει να τρέχεις πάνω-κάτω για να καλύψεις απαιτήσεις που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και δεν τρώγονται κιόλας. Για δουλειές πρόκειται και όλα εκείνα που θα πρέπει να κάνεις για να είσαι εντάξει και να έχεις καθαρό το κούτελό σου. Έχεις –λέει- χρέος με το χι κεφαλαίο να σοβαρευτείς και να προνοήσεις για τα γεράματά σου και την σύνταξη που δεν θα πάρεις ποτέ. Σιγά όμως μην υποταχτείς, Κριός πράμα. Το δικό σου το χρέος το ξέρεις, θα κάνεις όπως πάντα του κεφαλιού σου κι αν πέσεις σε τοίχο, κακό δικό του. Εξ άλλου έχεις και μια ντόλτσε βίτα να διεκπεραιώσεις!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή σε ωθεί να ξεπορτίσεις, αν όμως σκέφτεσαι να πας ταξιδάκι αναψυχής ή να λιώσεις τις σόλες των παπουτσιών σου στις πίστες, βάστα και καμιά πισινή, αφού οι Κρονοπλουτωναίοι δεν εγκρίνουν τέτοια αίσχη και θα σου χαλάσουν την ζαχαρένια με γκίνιες και προβλήματα. Μόνον ταξίδια για δουλειές επιτρέπονται σύμφωνα με την αφεντιά τους, χώρια το χαρτομάνι και την γραφειοκρατία, που θα λουστείς. Αμ το άλλο; Να κάτσεις λέει να διαβάσεις, λες και είσαι τιμωρία. Από το δημοτικό έχεις να το ζήσεις αυτό, τότε που η δασκάλα σου σε έβαλε να γράψεις εκατό φορές το «Λόλα να ένα μήλο».
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα με πρώτο και κύριο το πώς θα ξεμπλέξεις με όλους αυτούς που μυρίστηκαν χρήμα και συρρέουν για δανεικά. Έχεις λέει υποχρέωση να τους δώσεις αλλά γιατί παρακαλώ να τα περιμένουν όλα από σένα; Ας βρουν τρόπους να ξεμπλέξουν, όπως βρίσκεις κι εσύ με την απαράμιλλη εξυπνάδα σου κι αυτήν φυσικά θα χρησιμοποιήσεις για να την σκαπουλάρεις. Υπάρχει εξ άλλου και η γνωστή κινέζικη παροιμία «αν είσαι φίλος μην με ταΐσεις ψάρι αλλά δείξε μου τον τρόπο να ψαρεύω» γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην κομπίνα!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα