Κριός

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια νέα επαγγελματική ή κοινωνική προοπτική, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάτι εντελώς νέο, που σε εξιτάρει και το πρώτο καλό είναι πως έχεις και την τύχη με το μέρος σου, που σημαίνει και μια υποστήριξη από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο «ψήνει» το δεύτερο καλό που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και τις νέες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου, ίσως μάλιστα στην πορεία να εκπλαγείς ευχάριστα από την απόδοση που θα έχει ένα εγχείρημά σου. Όλα αυτά βέβαια, αρκεί κι εσύ να κινηθείς προς μια ανανεωτική ή ακόμη και ανατρεπτική κατεύθυνση!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου κάνει μια ακόμη… ρελάνς κι ίσως τελικά ενοχληθείς από κάποιες αλλαγές ή ανατροπές που δεν είναι και τόσο του γούστου σου. Ωστόσο στην συγκεκριμένη φάση μπορεί να έχεις και λάθος, με την έννοια πως κάποια πράγματα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους και το να επιμένεις σε αυτά δεν βοηθά, αντίθετα μπορεί να σου στερήσει σπουδαίες προοπτικές. Κλείσε τα μάτια λοιπόν και… πέσε στο πέλαγος! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω σου ανοίγει νέους δρόμους προς το εξωτερικό αλλά και σε ζητήματα σπουδών, μην κλείνεις «πόρτες» λοιπόν, αφού ακόμη κι από κάτι «άσχετο» μπορεί τελικά να ευνοηθείς.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Την ίδια στιγμή που ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να ρισκάρεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου και θέτει τις βάσεις μιας σύντομης αλλά αποδοτικής συνεργασίας, ο Δίας στον Αιγόκερω σε πριμοδοτεί για περισσότερα κέρδη, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα ανέλπιστο «τυχερό». Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν βέβαια θεωρείς πως «έχεις δεμένο τον γάιδαρο σου» ίσως και να ενοχληθείς από αυτές, το ζητούμενο ωστόσο είναι να «σηκώσεις το γάντι» και να ανταποκριθείς στην όποια πρόκληση. Αν μάλιστα δρομολογήσεις από μόνος/η σου τις αλλαγές, τόσο το καλύτερο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα