Κριός

Με την Σελήνη στους Διδύμους, η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι ζωηρή και πολύπλευρη, αν μάλιστα προσθέσει κανείς και τον Άρη στον Τοξότη, δεν θα λείψουν και τα «αρπάγματα» με τύπους που είναι το ίδιο ξεροκέφαλοι με σένα. Στο κάδρο μπαίνουν και συγγενικά πρόσωπα που σου την σπάνε γενικώς και τώρα ήρθε η ώρα κι η στιγμή για να «την ακούσουν». Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να πουλήσεις μούρη σε όσους/ες νομίζουν πως τα ξέρουν όλα, αφού είσαι ένας από τους λίγους που μπορούν να τους κάνουν να κτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο, Όχι, παίζουμε…
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει κι άλλο την όρεξη, έχεις όμως την τάση να τα ανακατέψεις όλα μαζί και σε αυτό δεν είσαι και τόσο καλός. Και δεν σου γράφω μόνον για το φαγητό αλλά -κυρίως- για το χρήμα, αφού μη έχοντας γνώση κάποιων πραγμάτων κινδυνεύεις να πάς για τα πολλά και να χάσεις και τα λίγα. Εξ άλλου αυτές οι δουλειές του ποδαριού είναι για άλλα ζώδια. Υπάρχει βέβαια και ο κίνδυνος να σου την πέσουν γνωστοί και συγγενείς, που έμαθαν πως έχεις και ήρθαν να σε ξαλαφρώσουν. Μόνον στα ανιψάκια σου ή στα εγγονάκια σου –αν έχεις- να δώσεις όμως!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Που να βγάλει άκρη κανείς μαζί σου, με την Σελήνη στο ζώδιό σου. Όχι δηλαδή ας τολμήσει κάποιος να σε πάει κόντρα στο τριγύρισμα και το κουτσομπολιό και θα φάει την σκόνη σου. Αμ το άλλο… Διπρόσωπο σε ανεβάζουνε, ανεμοδούρα σε κατεβάζουνε, γιατί κύριοι, τι πρόβλημα έχετε; Αν μπορείτε κάντε το κι εσείς αλλά που τέτοια δεξιοτεχνία. Είναι όμως κι αυτός ο Άρης απέναντί σου που ψοφάει για καβγάδες, πρόσεξε λοιπόν μην σπάσεις τα νεύρα κανενός με τις εξυπνάδες σου και σου τον φορέσει καπέλο. Συνεργάτες και σύντροφοι παντός είδους προηγούνται στις κοντρίτσες, ίσως όμως να σου κάτσει και μια σούπερ φάση με άτομο που αρχικά τρώγεστε σαν τα κοκόρια.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα