Κριός

Μπορεί κάποιος/α να σου φουσκώνει τα μυαλά με δήθεν προοπτικές και τα τοιαύτα, εσύ όμως να είσαι προσγειωμένος/η, για να μην ξανοιχτείς στα μεγαλεία, μείνεις στον άσσο μετά και εκτεθείς στο φιλοθεάμον κοινό σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς άνετα να κάνεις ρελάνς πουλώντας το δικό σου παραμύθι κι όποιος/α τσιμπήσει, τσίμπησε, αν μάλιστα βάλει και τα ωραία του/της λεφτά… ας πρόσεχε. Τα δικό σου κομπόδεμα να είναι καλά, αν μάλιστα ασχολείσαι με τις τέχνες ή τις κοινωνικές επιστήμες, τότε «το ‘χεις» δύο φορές παραπάνω και μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η δύναμη της φαντασίας μπορεί να σε ταξιδέψει όπου τραβάει η όρεξή σου και βέβαια σε αυτό μπορεί να συμβάλλει και μια παρέα που έχει αγαθές προθέσεις –πρόσεξε όμως, αγαθές- και ξέρει να ονειρεύεται. Κι αυτό στο λέω γιατί στο συγκεκριμένο αντικείμενο είσαι μάλλον «κουμπούρας» και θέλεις φροντιστήριο. Απόδειξη; Απορρίπτεις κάθε τι που σου φαίνεται μη ρεαλιστικό αλλά χάφτεις αμάσητα όλα τα πιασάρικα τρικ που σου σερβίρουν οι μαιτρ της απάτης κι αυτό ακριβώς κινδυνεύεις να πάθεις και σήμερα. Από τους επαγγελματίες του είδους κινδυνεύεις αγαπητέ/η κι όχι από τα μειράκια.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Αν θες να κάνεις κάποιο ψυχικό και να συνδράμεις τους βασανισμένους, έχεις το ελεύθερο και τις ευλογίες των ουρανών, μην τυχόν όμως αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για το πώς θα τα κονομήσεις εις υγεία των κορόιδων, γιατί τελικά μπορεί να αποδειχθείς το μεγαλύτερο κορόιδο ever. Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται λέει ο λαός και κάτι ξέρει… Τα ίδια και χειρότερα στα επαγγελματικά σου κι από το να αρχίσεις να πιστεύεις πως είσαι λέει πλούσιος/α και «Ο τελευταίος Μεγιστάνας», είναι χίλιες φορές προτιμότερο να διαβάσεις το βιβλίο, θα σου έρθει και πολύ πιο φθηνά..
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα