Κριός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να λάβεις υπόψη σου και τις κρυφές πτυχές των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αντίκτυπο στο κύρος σου, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να προσθέσεις μια εμπνευσμένη «πινελιά» στις δραστηριότητές σου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Τοξότη ανοίγονται νέοι ορίζοντες δράσης και αναζητήσεων, μην περιμένεις όμως να συμφωνούν όλοι μαζί σου, ούτε κι εσύ με αυτούς!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα, παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, κι όταν πετάς ψηλότερα από τα προβλήματα της καθημερινότητας όλα μοιάζουν τόσο όμορφα! Θα σου φέρει όμως και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου, ενώ «παίζουν» και τα… ψεματάκια! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να τα… σαρώσεις όλα στο οικονομικό πεδίο και είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική επιτυχία, έχε όμως τον νου σου και σε όσους/ες ορέγονται τα κεκτημένα σου, αφού μπορεί να επιπέσουν ως… ακρίδες!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Άρης απέναντί σου φέρνει μια «καυτή» κινητικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με νέες αφίξεις και… αναχωρήσεις, το κλίμα ωστόσο είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο και μέχρι «να κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» μην δένεις καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα νοιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η». Παράλληλα, με τον ενεργό Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου επιβάλλεται να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σου χαρίσουν κάτι, που θα σε συγκινήσει.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα