Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να αναδείξεις την πρωτοτυπία σου και να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, οι τρόποι σου όμως μπορεί να εκνευρίσουν κάποιους/ες, με συνέπεια να υπάρξει μια αναταραχή στο περιβάλλον σου. Σε αυτό συνηγορεί και το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, αφού σε κάνει πιο επιτακτικό στα θέλω σου και έτοιμο/η για διαξιφισμούς! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου φιλίες, που αποδείχτηκαν ανάξιές σου, ίσως όμως να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε έναν φίλο ή μια φίλη
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να «χρωματίζεται» από τον Πλούτωνα, θα χρειαστεί να πάρεις γενναίες αποφάσεις, γύρω από μια υπόθεση καριέρας, η οποία έχει και… ερωτικό παρασκήνιο! Επιπλέον, ο Άρης από τον Τοξότη σε κάνει να τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», αν όμως δεις πως «δεν σου κάθεται» μια υπόθεση, απλά αποχώρησε, αφού περιθώριο συμβιβασμού δεν υπάρχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να αξιοποιήσεις κάποιες ώρες δημιουργικής μοναχικότητας αλλά και να «ψαχτείς» σε ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ενώ μπορεί να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη αλλάζει άρδην τις ισορροπίες στην ζωή σου και το ζητούμενο βέβαια είναι να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, χαράσσοντας μια νέα πορεία. Αλλά και η Σελήνη στον Κριό αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις «βαρετές» να μπαίνουν στο περιθώριο αλλά και μια νέα ενότητα να κτίζεται μέσα κοινές αναζητήσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να κινείται σε Πλουτώνιους ρυθμούς, είναι πιθανό να δεις κάτι δυσάρεστο ή να λάβεις ένα μήνυμα, που θα σε ταράξει ή θα σε στενοχωρήσει.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα