Κριός

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με την σύνοδο Ερμή-Δία σου θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου ή κάποιων άλλων που διαθέτουν τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις. Κατά τα άλλα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου καλείσαι να πάρεις μια «μετρημένη» θέση απέναντι σε ότι σε απασχολεί, αποφεύγοντας κόντρες, που απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σου δίνει έναν εξαιρετικά αισιόδοξο τόνο στην ζωή σου, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα και διασκεδαστικές καταστάσεις. Επιπλέον μια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε μην διστάσεις να… ξεπορτίσεις! Κατά τα άλλα βέβαια. η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να κρατήσεις τους τύπους σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεσή σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή εικόνα που έχεις δημιουργήσει. Παράλληλα, η απόπειρά σου να αλλάξεις εμφάνιση δεν θα «πιάσει» και τόσο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι. Επιπλέον, ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να μην είναι στις καλές της, στις μετακινήσεις και τις επαφές σου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς ή να πλήξεις, ενώ φαίνεται να σε περιμένει στην γωνία κι ένα πρόβλημα συγγενή σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα