Κριός

Ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το οικονομικό και επαγγελματικό καθεστώς σου και όντας/ούσα ανοικτός/η στο νέο, πέρα από την «αναγέννησή» σου, θα αποκομίσεις και πολλαπλά οφέλη. Να θυμάσαι μάλιστα ότι όσο πιο «ανασφαλές» δείχνει ένα εγχείρημα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας σου, αντίθετα να… φοβάσαι τα «αναμενόμενα». Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα «απαιτεί» να κινηθείς στα πλαίσια μιας οικογενειακής παράδοσης, οπότε θα πρέπει να μπει κι αυτή η πτυχή στο «κάδρο», για να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να απελευθερώσεις την έκφρασή σου, «σπάζοντας» φόρμες και ξεπερνώντας κάθε είδος ταμπού, κάτι βέβαια που είναι πιο εύκολο να το κάνεις σε μια δημιουργική σφαίρα ενδιαφερόντων –απευθυνόμενος/η ενίοτε σ ένα «ειδικό» κοινό ή μια «ελίτ», παρά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να κάνεις κι εκεί την επανάστασή σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε κατευθύνει σε μια ενδοσκόπηση, σε βαθμό που κάποιες στιγμές να δείχνεις πως ζεις στον κόσμο σου, θα σου δώσει την ευκαιρία όμως να εντρυφήσεις στην Παράδοση.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ουρανός δοκιμάζει την ευελιξία σου φέρνοντας αλλαγές και ανατροπές, στα εργασιακά και τα οικονομικά σου κι όσον αφορά στον «εγκεφαλικό» εαυτό σου, είναι βέβαιο πως θα προσαρμοστεί μια χαρά, αποκομίζοντας και απρόσμενα οφέλη. Επιπλέον, το σύμπαν σε βοηθά να εκσυγχρονιστείς και να δοκιμάσεις κάτι το όλως διόλου διαφορετικό. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα «πιάνει» τον… άλλο σου εαυτό, τον πιο συναισθηματικό και εξαρτώμενο, δεν αποκλείεται λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσεις να βασανίζεσαι από πρόσωπα ή καταστάσεις του παρελθόντος που είναι ακόμη… εδώ!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα