Κριός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου γνωρίζουν άτομα με ιδιαίτερες αντιλήψεις ή αναζητήσεις και δεν έχεις παρά να μπεις κι εσύ στο «λίγο- πολύ τρελούτσικο» κλίμα που διαμορφώνεται, συμμετέχοντας σε παρέες και δρώμενα! Παράλληλα βέβαια, το δίπολο Άρη-Ουρανού σε εκθέτει σε κινδύνους από ψηλά, οπότε έχε τον νου σου. Επιπλέον, σε ωθεί να ρισκάρεις ώστε να λύσεις μια κι έξω τα οικονομικά σου προβλήματα, θα πετύχει τον στόχο σου όμως, μόνον αν κυνηγήσεις την έκπληξη. Στις δε «κανονικές» συναλλαγές σου είναι πιθανό να πάθεις κάποιο χουνέρι!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλούν να τολμήσεις κάτι το διαφορετικό, είτε στις κεντρικές επιλογές σου, είτε στην εξωτερική σου εμφάνιση, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα όσους/ες σε έπαιρναν ως δεδομένο/η. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου φέρνει απρόβλεπτες εμπλοκές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να εκπλαγείς από μια εξέλιξη, έχεις «δικαίωμα» όμως κι εσύ να γίνεις «ταύρος σε υαλοπωλείο», σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι πως σε καταστάσεις «εκτός ελέγχου» μπορεί να υλοποιηθεί ακόμη και το πιο «απίστευτο» σενάριο!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνουν ευχάριστα απρόοπτα και εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, με τους προορισμούς σου να είναι ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη και τον Ουρανό σε πλήρη… σύνταξη, τίποτε δεν είναι σίγουρο στα εργασιακά σου και εσύ οφείλεις να επιδείξεις ευελιξία και πρωτοποριακό πνεύμα, προκαλώντας τις αλλαγές κι όχι να περιμένεις να σου πέσει ο… ουρανός στο κεφάλι! Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει ξαφνικά ένα θέμα υγείας αλλά και να κινδυνέψεις σοβαρά από ένα βραχυκύκλωμα ή ακόμη και από… κεραυνό!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα