Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Δία σε προικίζει με τύχη και συμβάλλει σε «υψηλές» γνωριμίες, κάνοντας αρκετά πράγματα πολύ πιο εύκολα, ίσως μάλιστα να τραβήξεις την προσοχή των άλλων και να επωφεληθείς από αυτό, καλό είναι όμως να μην κάνεις την… τρίχα, τριχιά. Επιπλέον η μέρα προσφέρεται για γλέντια και το ιδανικό θα ήταν να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη αναμένονται πολλές επαφές ή μετακινήσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου αλλά και τον εξοπλισμό σου σε αξεσουάρ.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Δία σου φέρνει μια ακόμη πρόταση για ταξίδι, ίσως όμως να ευνοηθείς και από την έλευση ενός ατόμου που ζει στο εξωτερικό. Αν μάλιστα πρόκειται για συγγενή σου, τότε μια επιτυχία του ή απλά η γενναιόδωρη διάθεσή του μπορεί να έχει ευδιάκριτες θετικές συνέπειες και για σένα. Εξ άλλου, ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει αυξημένα έσοδα, ενώ όλα θα πάνε πρίμα, είτε ψάχνεις για χρηματοδότη, είτε επιθυμείς να ρυθμίσεις χρέη και παλιές οφειλές σου. Κι επειδή δεν φημίζεσαι για τις σπατάλες σου, το πιθανότερο τελικά είναι «να τα κάνεις μασούρι»!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Δία σου δίνει την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημα σου κι ίσως να εξασφαλίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά, αν κινηθείς ποντάροντας περισσότερο στην τύχη σου, παρά στις ικανότητές σου. «Παίζουν» ακόμη χάρες και κεράσματα, είτε προς εσένα είτε από σένα. Παράλληλα, με τον Ερμή απέναντί σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξανοιχτείς κοινωνικά, είναι μάλιστα πιθανό να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή να ξεκινήσεις μια αποδοτική συνεργασία, ενώ σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» και μην την σπαταλήσεις!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα