Κριός

Η Ηλιακή έκλειψη ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια μην διστάσεις να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά αλλά κι ένα νέο μέσον. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, ίσως μάλιστα να ενθουσιαστείς από το πνεύμα ελευθερίας που χαρακτηρίζει τις παρέες σου
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει προς το καλύτερο τις ισορροπίες στην καριέρα σου και τις σχέσεις σου με ισχυρούς, ιδιαίτερα με εκείνους που περιμένουν από σένα κάτι το… διαφορετικό! Ίσως όμως και να εκπλαγείς ευχάριστα από την αλλαγή στάσης κάποιου/ας, που νόμιζες πως «σε είχε στην μπούκα». Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια, ενώ και η ανταλλαγή απόψεων για ποικίλα θέματα θα σου αφήσει μια «γεμάτη» αίσθηση.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντί σου βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Επιπλέον. η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στις μετακινήσεις σου και την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσεις μια πρωτοποριακή παράσταση. Όσο για την Ηλιακή έκλειψη στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα, αξιοποιώντας το πλεονέκτημά σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα