Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και τις οικογενειακές επιχειρήσεις, εφ’ όσον υπάρχουν, ίσως μάλιστα να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση ή να ακολουθήσεις μια ατραπό που «περπάτησαν» οι πρόγονοί σου. Παράλληλα ο Ερμής στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το κέφι τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου διευρύνονται και αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε οδηγεί προς στην διευθέτηση ενός νομικού ή/και περιουσιακού ζητήματος στο οποίο εμπλέκονται και συγγενείς. Επιπλέον φέρνει κοντά σου πρόσωπα από το παρελθόν, ίσως όμως και να ασχοληθείς με την διερεύνηση θρύλων ή παραδόσεων. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι… τουλάχιστον ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από αγοραστικές ευκαιρίες, μέχρι δανεικά για να κάνεις την δουλειά σου. Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι που αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου, ίσως όμως να λάβεις κι ένα κληροδότημα ή να βρεις κάτι πολύτιμο και κρυμμένο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη αίρει περιορισμούς και σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα