Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου φέρνει μια πολύ ιδιαίτερη γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο δράσης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να διαταραχθεί, έτσι… ξαφνικά με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα! Παράλληλα, ο Δίας στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τόσο τις προοπτικές, όσο και τις ευκολίες που σου παρέχονται, δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσεις την εύνοια ενός «ισχυρού». Αυτό φυσικά είναι το πρώτο βήμα αφού στην συνέχεια θα πρέπει να αποδείξεις ότι την αξίζεις αυτήν την εύνοια. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να αλλάξεις προτεραιότητες στην καριέρα σου κι αν το πράξεις οικειοθελώς, τότε θα «προλάβεις» ανεπιθύμητες ανατροπές, ορίζοντας συνάμα μια νέα πορεία με τους δικούς σου όρους. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια απροσδόκητη υποστήριξη αλλά σίγουρα υπάρχει και η… άλλη όψη του νομίσματος, να ταραχτείς δηλαδή από κάποιες «ακατανόητες» εξελίξεις. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω, έχεις κάθε δικαίωμα να σχεδιάζεις ταξίδια, που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ενώ, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα «σούπερ» μέσον.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να πρωτοτυπήσεις ή να ξεχωρίσεις με τις επιλογές σου. Αλλαγές και αναθεωρήσεις είναι λοιπόν στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις ή τα απρόοπτα, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ξαφνικό ταξίδι ή να παρακολουθήσεις μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω θα σου προσφερθούν περισσότερες οικονομικές ευκολίες ή εγγυήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις μια οφειλή σου ή να απαλλαγείς από χρέη με την βοήθεια της τύχης.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα