Κριός

Ο Ήλιος στον Τοξότη φωτίζει ταξίδια και σπουδές και σίγουρα θα υπάρξει μια καθοριστική εξέλιξη, επειδή όμως τα πράγματα δεν εξαρτώνται από σένα, να είσαι έτοιμος/η να μάθεις και κάτι που βάζει «ταφόπλακα» στα σχέδιά σου. Ανάλογα κρίσιμη μπορεί να είναι και μια εξέλιξη νομικής φύσεως. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανοίγει… λογαριασμό στις κοινωνικές συναναστροφές σου και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου οι φιλίες σου θα έχουν… αβγατίσει! Τι κάθεσαι λοιπόν, μπες κι εσύ στο «παρεΐστικο» κλίμα που διαμορφώνεται, αφού εκεί είναι οι χαρές που αναζητάς.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Από σήμερα και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα… καμαρώνει στο ψηλότερο «σκαλί» του ωροσκοπίου σου, τονίζοντας την γοητεία σου αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει»! Πάρε λοιπόν σβάρνα μαγαζιά κομμωτήρια, σπα και… με γεια την εμφάνιση! Κατά τα άλλα βέβαια, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάρει τελεσίδικη μορφή μέσα από μια νομική πράξη αλλά αν η κατάληξη αποβεί σε βάρος σου, αποδέξου την και προχώρα μπροστά. Ενδέχεται βέβαια να «τσιμπήσεις» μια αποζημίωση ή κληρονομιά από συγγενή ή κάτι σαν υποτροφία στην περίπτωση που σπουδάζεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Φαίνεται να κλείνει οριστικά ένας κύκλος στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, το πρόβλημα όμως ενδέχεται να είναι… μεγαλύτερο αν ανοίξει ένας νέος, αφού οι δεσμεύσεις σου θα είναι too much κι αν αργότερα θελήσεις να ανεξαρτητοποιηθείς, θα το πληρώσεις ακριβά. Σκέψου το λοιπόν δύο φορές! Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου προσφέρει πιο χαρούμενες κι ανάλαφρες στιγμές στην καθημερινότητά σου, ενώ από σήμερα και μέχρι τις 13 Ιανουαρίου είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα –τουλάχιστον- όμορφο ταξίδι ή να «μπλεχτείς» με παρέες που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα