Κριός

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των πραγμάτων, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων ή να συμβιβαστείς στην καριέρα σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες. Από την άλλη πλευρά, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σου προσφέρει διεξόδους μέσα από επαφές και συνομιλίες με πρόσωπα που έχουν τον τρόπο για να σε κάνουν να νοιώσεις καλύτερα, ενώ ένα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις πίκρες και φαρμάκια!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σου δυσκολεύει κατά τι την ζωή, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους και στην ανάγκη υποχώρησε αν είναι να σώσεις την κατάσταση. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο εύπιστο στις συναλλαγές σου και το βέβαια είναι πως κάποιοι/ες θα… επωφεληθούν από την αφέλειά σου, ίσως όμως να λάβεις κι εσύ ένα δώρο που θα σε συγκινήσει!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και από την μια πλευρά όλα δείχνουν ωραία και ειδυλλιακά. Στην πράξη όμως δεν είναι έτσι, αφού… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου τα παρουσιάζουν όλα τέλεια! Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά ή τα οικονομικά σου, ενώ δώσε έμφαση σε θέματα που αφορούν στην διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου, για να μην τα δώσεις στους… γιατρούς!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα