Κριός

 

Με τον Ήλιο στον Τοξότη να μην σου τα… λέει καλά αναμένονται εμπόδια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου, δώσε λοιπόν προτεραιότητα σε πιο εσωστρεφείς δράσεις, όπως είναι το διάβασμα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου να αναλαμβάνει… δράση, η ημέρα σου δεν θα είναι εύκολη, αφού οι πρωτοβουλίες σου θα αντιμετωπιστούν με πολύ συντηρητικό πνεύμα ακόμη κι αν εσύ τα κάνεις όλα «τέλεια». Αντίθετα θα πετύχεις πολλά περισσότερα αν αφιερώσεις τον χρόνο σου σε διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν και σε πράγματα που έχουν μείνει πίσω.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Τοξότη να αναμοχλεύει οικονομικά θέματα, εκείνο που προέχει είναι το να «φυλάξεις τα ρούχα σου» και να μην ξανοιχτείς οικονομικά, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου φέρνει κάποια εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να «τρέξεις» τα πράγματα όπως θα ήθελες, ούτε να ευχαριστηθείς την καθημερινότητά σου. Ίσα-ίσα που μπορεί να σου τύχουν καθυστερήσεις ή ατυχίες στις εξωτερικές συναλλαγές σου, οπότε το καλύτερο για σένα θα ήταν να μείνεις μέσα και να διαβάσεις ή να δεις μια ταινία.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ήλιος απέναντί σου δημιουργεί επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν το αντέχεις, δεν έχεις παρά να βάλεις ένα «στοπ» μέχρι νεωτέρας. Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου, οι οικονομικές πιέσεις αυξάνονται, κόβοντάς σου ίσως κάποια αγοραστικά σχέδια που έκανες. Θα χρειαστεί λοιπόν από την πλευρά σου σύνεση και πνεύμα λιτότητας, ενώ αν σου ζητηθούν δανεικά, το σοφότερο θα ήταν να πεις όχι, εκτός πια κι αν τα… κλαις προκαταβολικά!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα