Κριός

Από την μια πλευρά, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κοινωνική και χαρούμενη για σένα με τον Ερμή στον Τοξότη. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και τις επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους, ίσως μάλιστα να ανοίξουν και οι επαγγελματικές προοπτικές σου πετυχαίνοντας «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια». Από την άλλη βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει οικονομικά «ντράβαλα» ιδιαίτερα αν συνεργάζεσαι με κάποιον/α και μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσεις ευκαιρίες, μάλλον θα αποφασίσεις να κινηθείς με τον δικό σου τρόπο. Φρόντισε ωστόσο και το να μην εκτεθείς σε μολυσματικούς παράγοντες.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Ερμής στον Τοξότη σου φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, ίσως και ευκαιρίες σε ζητήματα σπουδών ή ταξιδιών, πρόσεξε μόνο, μήπως στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης πολυτέλειας, προβείς σε σπατάλες ή δανειστείς χρήματα για να εκπληρώσεις ένα καπρίτσιο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκδικήσεις με σθένος τα δικαιώματά σου στο εργασιακό πεδίο και σίγουρα θα υπάρξουν αντεγκλήσεις και έντονοι διαξιφισμοί με άτομα που «κάνουν τα δικά τους». Επιπλέον, καλείσαι να αντιμετωπίσεις κι ένα ζήτημα υγείας, είτε προσωπικό είτε ενός δικού σου ανθρώπου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να δώσεις έμφαση στην διασκέδαση και την καλοπέρασή σου και με δεδομένη την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου, δεν έχεις παρά να ζητήσεις αυτά που θέλεις και θα σου δοθούν! Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας αλλά και να κερδίσεις κάτι δρώντας από κοινού με κάποιον/α άλλον/η. Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να προκύψουν ζημιές ή τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό σου, ιδιαίτερα τον επαγγελματικό, ενώ πρόσεξε μήπως εκτεθείς σε μια μολυσματική εστία.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα