Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μπελάδες και πάθη σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, κάτι που μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά με κάποιους/ες αλλά και να σε απομακρύνει από κάποιους/ες άλλους/ες! Επιπλέον, ο χώρος σου μπορεί να γίνει άνω-κάτω εξ αιτίας της έλευσης μουσαφίρηδων. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε καλεί μεν να προσφέρεις όπου έχουν την ανάγκη σου, όσον αφορά όμως τις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου ανάβει «κόκκινο», αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας απάτης! Μπορεί ακόμη να χαθούν χρήματα ή αντικείμενα αξίας.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δοθεί το κίνητρο για να συμμετάσχεις… ολόψυχα σε μια σειρά από δράσεις ή να προστρέξεις προς συνάντηση γνωστών και συγγενών, φαίνεται, ωστόσο, να απουσιάζει η χαρά απ’ όλα αυτά κι αν δεν θες να ψυχοπλακωθείς προτίμησε να παραμείνεις εντός με τα… βιβλία σου αγκαλιά! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου, ενώ σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε τι το «ενοχλητικό» για σένα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, τίθεται άμεσα θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ικανοποιήσεις καταναλωτικές ανάγκες ή και κάποια απωθημένα σου, ίσως όμως και να υπάρξουν κάποια αναγκαστικά έξοδα, οπότε φύλαξε και κάτι για την «δύσκολη ώρα». Επιπλέον, μην δανείσεις χρήματα αλλά ούτε και να δανειστείς, εκτός πια κι αν οι όροι είναι εντελώς χαριστικοί. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου, αναμένονται ακυρώσεις δράσεων, ενώ μπορεί να ξεγελαστείς από κάποιον «επιτήδειο». Επιπλέον, με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα γίνεσαι πιο επιρρεπής σε ιώσεις ή δηλητηριάσεις, γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα