Κριός

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο… σέξι, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων κι εδώ το πρόβλημα είναι πως ακόμη κι αν ωφεληθείς από μια εξέλιξη, «απειλείσαι» με μια δέσμευση που περιορίζει δραστικά τις ελευθερίες σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο χρηματοπιστωτικά θέματα κι από την μια πλευρά μπορείς να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία, από την άλλη όμως πρόσεξε, μήπως γίνεις στόχος των… κακών! Επιπλέον, μην παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τα παίξεις όλα για όλα, αφού το παιχνίδι είναι «στημένο».
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ένα δυσάρεστο σε συγγενή ή γνωστό σου, μπορείς όμως να την «ταΐσεις» με θέματα ή διαβάσματα αγωνίας και ερωτικού περιεχομένου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό δρομολογεί καταλυτικές διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί κάτι αρνητικό ή να επέλθει το τέλος ενός κύκλου σε αυτές. Από την άλλη πλευρά, μπορείς να εξυπηρετηθείς από μια συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», πρόσεξε ωστόσο, μήπως τα ανταλλάγματα που θα δώσεις είναι τελικά πολύ «βαριά» για το «στομάχι» σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια κληρονομιά ή αποζημίωση, αλλά και να στείλει στην… αγκαλιά σου κάτι που έχασε άλλος/η. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε, μήπως εξ αιτίας ενός πάθους σου τα χάσεις όλα, πολύ περισσότερο που κάποιες καταστάσεις είναι «στημένες». Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κόψεις «μαχαίρι» μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου γίνεται της… συνωμοσίας και θα πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου από κακόβουλες πρακτικές.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα