Κριός

Η Πανσέληνος φέρνει επαφές και μετακινήσεις «στα κουτουρού» ή απανωτά λάθη και αστοχίες στην καθημερινότητά σου, ενώ καλό είναι να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε, αφού τα fake news είναι στην ημερήσια διάταξη. Επιπλέον και η Δήμητρα στον Αιγόκερω σου τάζει λαγούς με πετραχήλια και βέβαια δεν πρέπει να «τσιμπήσεις» σε προτάσεις συνεργασίας, εκτός κι αν πρόκειται για καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί κινδύνους απώλειας περιουσίας, είτε λόγω ενός πάθους σου είτε εξ αιτίας της δράσης σε βάρος σου ατόμων του περιθωρίου.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Πανσέληνος αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως μάλιστα να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής απατεώνες. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω καθιστά άκυρες νομικές πράξεις και συμβάσεις, πρόσεξε όμως, μήπως χαθούν και πράγματα σε ένα ταξίδι σου. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να ξεκόψεις οριστικά από όποιον σου παίζει βρώμικο παιχνίδι, ίσως όμως και να συμβεί κάτι το δραματικό σε έναν δικό σου άνθρωπο.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος σου φέρνει άτομα που έχουν πράγματι ανάγκη συμπαράστασης αλλά και κάποια άλλα που στοχεύουν στην εξαπάτησή σου. Δικαιούσαι βέβαια κι εσύ να κινηθείς… λαθραία, είναι όμως πιο «υγιές» να ασχοληθείς με τέχνες ή απλά να το φιλοσοφήσεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στον Αιγόκερω σε βάζει να ονειρεύεσαι… μάταια πλούτη και παλάτια, ίσως όμως και να τύχεις μιας χαριστικής ρύθμισης ή να προσφέρεις τον οβολό σου για ένα «θεάρεστο έργο». Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό γίνεται «σφαγή» στα εργασιακά σου, ενώ, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, απαιτούνται ριζικές λύσεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα