Κριός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου αναμένεται να πάρεις πολλές και διαφορετικές πρωτοβουλίες, μην ξανοίγεσαι όμως σε ζητήματα που δεν γνωρίζεις, αφού το πιθανότερο είναι να τα κάνεις θάλασσα. Επιπλέον, αφήνεις στους άλλους μια πολύ μπερδεμένη αίσθηση για το τι πραγματικά θέλεις ή… δεν θέλεις! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Σκορπιό να κινείται «ασύμβατα», αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα στα οικονομικά σου, όσο δε για τις αγορές σου, φαίνεται πως το κύριο μέλημά σου δεν είναι το να καλύψεις άμεσες ανάγκες σου αλλά να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή πολυτελές.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις και για την υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας οτιδήποτε στο οποίο έχεις μια αποδεδειγμένη ευαισθησία. Επιπλέον, στο εργασιακό σου περιβάλλον κάποιος/α εκμεταλλεύεται την καλή προαίρεσή σου για να δρομολογήσει τα πράγματα όπως τον/την συμφέρουν και δίνοντας σου την εικόνα ότι όλα είναι οκ, εσύ όμως ψάξε το θέμα, αφού μπορεί να υπάρξουν νομικές συνέπειες. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου, φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς δυσάρεστα από την στάση ή τις επιλογές κάποιου/ας.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Κριό το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σε φιλίες και ομάδες, το πιθανότερο όμως είναι να μην πάρεις τελικά αυτό που ζητάς, αφού δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης κι αν υπάρξει θα είναι… για τα πανηγύρια! Ακόμη ένα πρόσωπο που πιστεύεις και στηρίζεις, φαίνεται πως «σου κάνει νερά» ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, μην ξοδεύεσαι λοιπόν για αυτό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει ανατροπές ή έκτακτες καταστάσεις στα εργασιακά σου και από πλευράς σου θα πρέπει να είσαι… έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα