Κριός

Ο Άρης στον Σκορπιό σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις άμεσα, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην τύχη τους. Επιπλέον, η λίμπιντό σου αναζητεί άμεσα διέξοδο! Κατά τα άλλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον προκλήσεων, όμως κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις σπασμωδικά ή «ατσούμπαλα» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις. Στον αντίποδα βέβαια η «άγνοια κινδύνου» που επιδεικνύεις μπορεί να φέρει και επιτυχίες.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Ο Άρης απέναντί σου προσδίδει στις εξελίξεις μια ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ούτε οι αντιπαλότητες, ούτε οι «κολλεγιές» θα κρατήσουν αιώνια! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα. Επιπλέον, αν δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δώσε του την σημασία που πρέπει.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Σκορπιό να σου φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου αλλά όπως ήρθε, έτσι θα περάσει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε αυτήν, ιδιαίτερα σε σχέση με τα αγνά αισθήματα και την ειλικρίνεια που διέπουν κάποιον/α. Από την άλλη πλευρά ένας φίλος ή μια φίλη θα ζητήσει την… επείγουσα συνδρομή σου σε μια υπόθεσή του/της. 
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα