Κριός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλούν να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με τον Άρη απέναντί σου, η ζωή σου αποκτά πιο γρήγορους ρυθμούς, είναι ωστόσο πιθανό να υπάρξει και μια ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων με συνεργάτη ή κάποιον ανταγωνιστή σου κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και «φανατικούς» συμμάχους για την επίτευξη ενός στόχου σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω σου φέρνουν γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Αιγόκερω φέρνουν μια οικονομική ανάταση, τόσο ψυχολογική όσο και έμπρακτη και είναι πιθανό να «μπαλώσεις» καταστάσεις και να βρεις έξυπνες λύσεις ως προς την κάλυψη αναγκών ή μια χρηματοδότηση, ενώ μπορεί να καρπωθείς κεράσματα και την γενναιόδωρη διάθεση κάποιων. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου αλλά κι εκείνων που μπλέκονται στα πόδια σου χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν, αφού σε διαφορετική περίπτωση ένα φιλόδοξο «εδώ και τώρα» σχέδιό σου θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα