Κριός

Με τον Ερμή και τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου θα χρειαστεί να «τρέξεις» για να μπαλώσεις καταστάσεις στα οικονομικά σου, αν όμως θες να «το παίξεις» επενδυτής και προσδοκάς κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Κατά τα άλλα βέβαια, οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι πλέον θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Δία στον Αιγόκερω θα έχεις τις ευκαιρίες σου, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή κάποιου/ας που διαθέτει τα μέσα. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω βλέψεις.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με τον Ερμή και τον Άρη απέναντί σου να μην είναι στις… καλές τους, καλείσαι πρωτίστως να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου, διατηρώντας την ψυχραιμία σου αλλά και χωρίς πολλούς ενθουσιασμούς! Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας περνώντας στον Αιγόκερω σου δίνει μια «υποσχετική» για το άμεσο και εγγύς μέλλον και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα σε σχέση με ταξίδια, σπουδές αλλά και την αναβάθμιση των μέσων που χρησιμοποιείς. Επιπλέον οτιδήποτε νομικό σε απασχολεί θα εξελιχθεί θετικά για σένα.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Ερμής και ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου δεν επιτρέπουν «ατασθαλίες» σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για την δική τους ευεξία. Επιπλέον στην δουλειά σου θα προκύψουν «τρεξίματα». Κατά τα άλλα βέβαια, ο Δίας περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντάς σου έξτρα παροχές και έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες κι επειδή με την τύχη που έχεις όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα