Κριός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει «πόντους» στην κοινωνική σου ζωή, η Σελήνη ωστόσο στο ίδιο ζώδιο σου τονίζει πως για να πετύχεις έναν (τουλάχιστον) σημαντικό στόχο σου θα πρέπει να γίνεις πιο ανεκτικός/η απέναντι σε άτομα που «σου δίνουν στα νεύρα» αλλά κατά τα άλλα ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ενθαρρύνει να στραφείς στο παρελθόν, είτε αναζητώντας τα αρχικά αίτια μιας κατάστασης, είτε αναβιώνοντας λύσεις που κάποτε εφαρμόστηκαν με επιτυχία. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθει στο προσκήνιο ένα νομικό-περιουσιακό ζήτημα. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με κόσμο αλλά και να αποκτήσεις ρούχα ή αξεσουάρ που σε «ανεβάζουν». Ωστόσο με την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο κάποιες από τις επαφές και μετακινήσεις σου θα είναι «της ταλαιπωρίας», μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς σε διαβάσματα ή μελέτες, αφήνοντας κατά μέρος τα πολλά… ξεπορτίσματα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου, σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα στα συναισθήματα και το οικονομικό συμφέρον σου, το πιθανότερο τελικά όμως είναι να βρεις την «μέση οδό» που συνδυάζει και… αγάπες και παροχές!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου κι επειδή οι άλλοι διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, δεν έχεις παρά να τους εμπιστευτείς, ίσως μάλιστα ένα οικονομικό deal να σου λύσει τα χέρια. Από την άλλη πλευρά όμως με την Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα προκύψει κι ένα αναγκαίο έξοδο. Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου, σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να συμβουλευτείς κάποιους πρεσβυτέρους για το τι θα πράξεις.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα