Καρκίνος

Με την Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας, ενώ η θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου θα έχει κι άλλα διακριτά οφέλη, αφού «αρέσεις, παιδί μου, αρέσεις»! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σου βρίσκει λύσεις κι ευκολίες στην δουλειά σου –ευκαιρία λοιπόν να… τεμπελιάσεις λίγο-, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα pet. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ζωή σου, μέσα από δημιουργίες αλλά και παιχνίδια. «Παίζουν» βέβαια και τα ξεκαθαρίσματα ή οι δυναμικές διευθετήσεις στα προσωπικά σου.
 

Αγαπητε Καρκίνος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Λέων

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω «δουλεύει» για σένα στον εργασιακό τομέα και μένει μόνον το να μην «κλείσεις τα μάτια» μπροστά στις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, επιλέγοντας να… τεμπελιάσεις περισσότερο! Είναι αλήθεια βέβαια πως ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει το έναυσμα για να διασκεδάσεις και σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιο από αυτά να λάβει μια διάκριση. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προσδίδει μια νέα κινητικότητα σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, με τις διαπραγματεύσεις να κορυφώνονται και το τελικό αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί πλήρως.
 

Αγαπητε Λέων θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να δοκιμάσεις με επιτυχία την τύχη σου. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη σε καλεί να «ανοίξεις» τον χώρο σου, προκειμένου να δεχθείς ευχάριστες επισκέψεις, ίσως όμως να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Όσο για τα κάθε είδους κληροδοτήματα ή τις βοήθειες από την οικογένεια έχεις τον πρώτο λόγο! Παράλληλα ο Άρης στον Σκορπιό δρομολογεί «φρέσκες» εξελίξεις σε σχέση με ταξίδια αλλά και την αποκατάσταση της κανονικότητας στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου.
 

Αγαπητε Παρθένος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα