Κριός

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αποκτάς πρόσβαση σε ένα ισχυρό άτομο, που δείχνει πρόθυμο να σου διευκολύνει την ζωή, ενώ γενικότερα η γοητεία σου ανοίγει «πόρτες» και βέβαια έχεις κάθε… δικαίωμα να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, με ρούχα ή αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν! Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ καλή προσφορά. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ύστερα από δυναμικές δικές σου πρωτοβουλίες, ίσως μάλιστα να πετύχεις «με το σπαθί σου» μια σημαντική ρύθμιση.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αναβαθμίζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, είναι μάλιστα πιθανό να δρομολογηθεί κι ένα μεγάλο ταξίδι. Ανάλογα θετικές είναι και οι προδιαγραφές για την απόκτηση ρούχων και αξεσουάρ ή ενός μέσου επικοινωνίας. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου, με συνέπεια να αποκτήσεις ποικίλα αγαθά, δεν αποκλείεται ωστόσο να τα λάβεις και σε μορφή… δώρου! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου τείνει να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις σου με τους άλλους, η συγκυρία λοιπόν ευνοεί τις «καθαρές» συνεργασίες, με τις υπόλοιπες να… παίρνουν δρόμο!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει κέρδη και παροχές από άλλους, ενώ «παίζει» κι ένα… εξτραδάκι από τυχερό παιχνίδι! Μπορεί ακόμη να τύχεις μιας πολύ ευνοϊκής ρύθμισης. Επιπλέον, ο Δίας απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή πρόθεση να σου σταθούν αλλά κι εσύ έχεις την τάση να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτής της «συνέργειας» μπορεί να είναι και μια αποδοτική συνεργασία. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό, θα υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα στα εργασιακά σου, ενώ ευνοείται η πρόσληψη προσωπικού και η απόκτηση εξοπλισμού.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα