Κριός

Μέσα από μια σειρά εκπλήξεων το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα, ακολούθησε λοιπόν την ροή και τις ανατροπές που θα γίνουν, ξέροντας πως θα βγεις ωφελημένος/η. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο δοτικό, επειδή ωστόσο δεν παίζουν όλοι… τίμια, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Επιπλέον έχεις την τάση να αποκτήσεις πράγματα που δεν τα χρειάζεσαι πραγματικά, ίσως όμως να σου χαρίσουν και κάτι που θα σε συγκινήσει. 
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει το status της καθημερινότητάς σου μέσα από ευχάριστες και ευπρόσδεκτες εκπλήξεις, ενώ είναι πιθανό να απολαύσεις ένα σπάνιο θέαμα ή να βρεθείς κάπου για πρώτη φορά. Μην… βαρυγκομάς λοιπόν και μπες στο παιχνίδι των αλλαγών! Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να δημιουργεί «θολούρα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε μήπως τελικά σε εκμεταλλευθούν. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην εμψύχωση ατόμων αλλά και σε κάθε είδους καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική δράση.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας οικονομικής ανατροπής, που θα σε ευνοήσει, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα απρόσμενο δώρο. Όσον αφορά δε στα επενδυτικά σχέδιά σου αλλά και το «κυνήγι» της τύχης, κάνε αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις! Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να ακυρώνει μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Από την άλλη πλευρά όμως τσέκαρε για μύκητες και παράσιτα, ενώ στα εργασιακά σου το θέμα είναι ποιος/α θα πει το… ψέμα και γιατί!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα