Κριός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα δίνει έναν «ρετρό» τόνο στις βασικές επιλογές σου και δεν αποκλείεται να επιστρέψεις σε μια παλιά επαγγελματική σου ασχολία ή απλά να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Φαίνεται μάλιστα πως το συναίσθημα σου έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα καταναλωτικό «ξέσπασμα» από πλευράς σου, που καλό είναι να καταλαγιάσει, πριν ξοδέψεις εντελώς το αποθεματικό σου με αγορές που στην πραγματικότητα καλύπτουν ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες σου.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει σε επαφή με… ευαίσθητες ψυχές αλλά και άτομα που είναι «κολλημένα» στο παρελθόν, μπορεί ωστόσο κι εσύ να βιώσεις ιδιαίτερα συγκινητικές και νοσταλγικές στιγμές μέσα από την αναβίωση καταστάσεων του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό προοιωνίζει μια μάλλον φασαριόζικη ημέρα με διαδοχικά «πάνω» και «κάτω» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, σε κάθε περίπτωση όμως προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού «τα πάντα ρει» και ο σημερινός ανταγωνιστής είναι ο αυριανός σύμμαχός σου!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, ώστε να αρθούν τα εμπόδια που συναντάς στο «σήμερα», ενώ είναι «στο κόλπο» και μια κληρονομιά ή μια επιστροφή δανεικών! Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια ομάδα που έχει ως αντικείμενο την προστασία και αναβίωση της Παράδοσης. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σου «βγάζει» διάφορες δουλειές, που επείγουν καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού δεν θέλει και πολύ να ακουστεί κάποιο «κρακ» και να μείνεις… μετέωρος/η!
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα