Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό τείνει να σε μπλέξει σε οικονομικές ατασθαλίες, ενώ σε καμία περίπτωση μην προβείς σε έναν δανεισμό, που σε «δένει χειροπόδαρα». Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με βόλτες, εκδρομές και ποικίλες επαφές, ίσως μάλιστα να κάνεις αγορές ρούχων και αξεσουάρ, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η. Φυσικά «παίζει» και ένα ταξίδι που θα… αφήσει εποχή! Επιπλέον, με την τύχη σου να «τα σπάει» μπορείς να την δοκιμάσεις όπου θέλεις, έχεις-δεν έχεις τα προσόντα για αυτό.
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Η Σελήνη απέναντί σου ορίζει μια ακόμη κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πρόσεξε ωστόσο, αφού όσο εύκολο είναι να σε «απογειώσουν» κοινωνικά, άλλο τόσο είναι να σε «θάψουν» αν δεν πας με τα νερά τους! Ίσως μάλιστα να βιώσεις και μια απότομη μεταβολή της στάσης κάποιου/ας απέναντί σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ωστόσο μην βιαστείς να ξοδέψεις τα λεφτά σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σου δωρίσουν αυτό που επιθυμείς.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Ο Δίας απέναντί σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις… ότι θες! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις στην συνέχια πως υποκρύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να εντοπίσεις έγκαιρα τις «υπόγειες διαδρομές» και τις κρυμμένες ευκαιρίες στα εργασιακά σου, ώστε να επωφεληθείς κι εσύ από αυτές ή τουλάχιστον να μην βρεθείς προ απροόπτου. Επιπλέον όμως, πρέπει να κόψεις «μαχαίρι» μια ανθυγιεινή συνήθειά σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα