Κριός

Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού το επαναστατικό «μένος» σου είναι στα πάνω του και σίγουρα μπορείς με μια μόνο κίνηση να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να «τριφτείς» με άτομα που στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης ελευθερίας, προβαίνουν σε ακραίες και προκλητικές ενέργειες, Κατά τα άλλα, φαίνεται πως στα οικονομικά σου… τίποτε δεν πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάτι ωστόσο που έχει δύο όψεις αφού πέρα από «αστροπελέκια» αναμένονται και έξτρα έσοδα ή ευχάριστες ανατροπές. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία, οι συνθήκες είναι ιδανικές για ταξίδια και… ξεπορτίσματα γενικώς!
 

Αγαπητε Κριός θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Ταύρος

Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού να αναστατώνει την ζωή σου, το ιδανικό να ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε βρουν κάτω από συνθήκες που δεν ορίζεις. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξουν ακρότητες από τους άλλους προς τα εσένα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, πριν όμως μεταχειριστείς κι εσύ ανάλογα μέσα, αναλογίσου ότι ο πραγματικά δυνατός δεν έχει να αποδείξει ή να φοβηθεί τίποτα, αντίθετα ο ανασφαλής είναι που κάνει την μεγαλύτερη φασαρία. Παράλληλα βέβαια σε οικονομικά ζητήματα, οι «μετοχές» σου είναι ανεβασμένες και αξίζει να τολμήσεις το κάτι παραπάνω.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Δίδυμοι

Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία η αποδοχή σου «πιάνει ταβάνι», κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς ποικιλοτρόπως, είτε για να πετύχεις εύκολα κάποιον στόχο σου, είτε για να περάσεις καλά κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, πες χωρίς δισταγμούς το «ναι». Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια πολύ θετική εξέλιξη στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Άρη-Ουρανού φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στην δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις «θέματα» με την καρδιά και το κυκλοφορικό, μην «ζορίζεις» τον εαυτό σου.
 

Αγαπητε Ταύρος θα ηθελες να εχεις το προσωπικο σου ημερησιο ωροσκοπιο?

Παρακαλω

Ειναι δωρεαν και παραμενει δωρεαν για παντα!

Αυτο το αρθρο συνεχιζει στην επομενη σελιδα